S.C. Promoda Accesorii S.R.L. Posibilităţi de colaborare

Filosofia ProModa

Impactul noilor tendinţe globale de modă a fost într-atât de extraordinar încât toată lumea doreşte să fie un cunoscător al modei! Afişează-te cu stil şi eleganţă! Fii tânăr şi energic! Fii încrezător şi mulţumit!

ProModa reprezintă un brand ce oferă o gamă largă de idei fabuloase şi atrăgătoare. De la pălării la accesorii, ProModa a introdus cu succes o vestimentaţie inovatoare confecţionată din cele mai fine ţesături şi materiale care vin cu culori, design şi modele vibrante. ProModa există pentru a susţine entuziasmul clienţilor şi să satisfacă nevoia de a fi elegant!

Gama de produse ProModa combină realmente stilul şi moda contemporană. Se potriveşte oricărei ocazii şi stări de spirit şi ajută cunoscătorii modei să fie la curent cu tendinţele mereu schimbătoare. Cu ProModa aţi ales să vă asociaţi cu un brand care oferă cea mai aleasă şi mai modernă soluţie de accesorii vestimentare la preţuri permisibile.

Filosofia brandului ProModa de furnizare a celor mai moderne şi mai de calitate accesorii vestimentare la preţ perimisibil îl face un brand deosebit care depăşeşte competiţia!

Folosiţi accesorii vestimentare ProModa şi fiţi o stea călăuzitoare!


S.C. Promoda Accesorii S.R.L.

Str. Rândunicii, Nr. 6
Deva 330093, Jud. Hunedoara, România
Telefon 1: 0728 514 698 (Vodafone)
Telefon 2: 0724 347 629 (Vodafone)

Filosofia Promoda

Impactul noilor tendinţe globale de modă a fost într-atât de extraordinar încât... citeşte mai mult

Comenzi telefonice şi prin e-mail

[Orar: L - V: 9:00—17:00]
Email 1: office@promoda.com.ro
Email 2: mrc7626@yahoo.it